Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cea de a doua runda de licitatii a programului ESPON 2013

Unitatea de Coordonare a Programului ESPON organizează pe data de 9 septembrie 2008, la Bruxelles, un eveniment de informare pe tema celei de a doua runde de licitaţii a programului ESPON 2013, care se va lansa pe data de 20 august 2008 şi va fi deschisă până pe data de 15 octombrie 2008 (a se vedea anunţul preliminar referitor la cea de a doua rundă de licitaţii).
Scopul evenimentului este de a oferi potenţialilor beneficiari de finanţare posibilitatea de a afla mai multe informaţii despre oportunităţile de participare în cadrul proiectelor finanţate prin programul ESPON 2013.
În timpul evenimentului ESPON Info Day, se vor prezenta solicitări de propuneri de proiecte pentru Priorităţile 1, 2 şi 3 ale programului, din cadrul celei de a doua licitaţii organizate de la lansarea programului.
De asemenea, participanţii vor avea ocazia de a interacţiona cu ocazia participării la ESPON Partner Cafe, un forum pentru dialog direct între potenţialii parteneri de proiect, care le va permite acestora crearea unor potenţiale Grupuri Transnaţionale de Proiect. ESPON Partner Cafe are rolul de a canaliza schimbul de experienţă în ceea ce priveşte interesele, abilităţile şi resursele de cercetare ale celor interesaţi de a participa în cadrul programului.
Pentru consultarea programului preliminar al evenimentului, puteţi vizita site-ul ESPON: http://www.espon.eu/. Pentru participare la eveniment nu se plăteşte taxă de participare. Termenul limită pentru înregistrarea participării este 3 septembrie 2008. Pentru informaţii suplimentare, puteţi scrie la: mailto:info@espon.eu
Sursa: MDLPL

Vizualizări: 88