Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Două noi apeluri suplimentează lista oportunităților de finanțare disponibile în cadrul Programului Europa Creativă

La sfârșitul săptămânii trecute, fonduri-structurale.ro a publicat o listă aferentă atât apelurilor de proiecte deschise în cadrul Programului Europa Creativă, cât și o listă a celor ce vor fi lansate în perioada următoare.

Listei aferente oportunităților de finanțare disponibile i se adaugă alte două apeluri, și anume:

  1. Apel de proiecte adresat compozitorilor și muzicienilor pentru stimularea creativității și favorizarea schimbului de experiență;

Apelul este adresat organizațiilor nonprofit publice sau private, autorităților publice (naționale, regionale, locale), universităților, IMM-urilor din Statele Membre UE și din alte țări care participă la Programul Europa Creativă-Cultura și oferă o finanțare de maximum 50.000 euro/proiect.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră de alte finanțări.

  1. Apel de proiecte pentru „Îmbinarea culturii și audiovizualului prin conținut digital”.

Apelul este adresat consorțiilor formate din minimum 3 entități - nonprofit (private sau publice), autorităților publice (naționale, regionale, locale), organizațiilor internaționale, universităților, instituțiilor de învățământ, centrelor de cercetare, entităților generatoare de profit din Statele Membre UE și din Islanda, Norvegia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Macedonia de Nord, Muntenegru, Serbia - din 3 țări diferite, cu expertiză în sectoare culturale diferite, inclusiv audiovizual și oferă o finanțare de minimum 300.000 de euro.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Birou Europa Creativă

Vizualizări: 939