Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Se lanseaza programul de cooperare transfrontaliera Romania-Serbia

Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor lanseaza joi, 8 mai, Programul IPA de Cooperare Transfrontalierã România-Serbia.

La conferintã sunt invitati sã participe: Dl. Horia IRIMIA, Secretar de Stat în cadrul Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor, Gordana LAZAREVIC, Secretar de Stat din Ministerul Finantelor-Serbia, Reprezentanti ai Comisiei Europene, oficiali regionali si locali din aria eligibilã, reprezentanti ai organismelor intermediare pentru program, precum si potentiali beneficiari.

În perioada 2007-2013, România va gestiona în calitate de Autoritate de Management, Programul IPA de Cooperare Transfrontalierã România-Serbia, aprobat de Comisia Europeanã în data de 27 martie a.c.

Programul este finantat de Uniunea Europeanã prin Instrumentul de Asistentã pentru Preaderare (IPA)- Componenta Cooperare Transfrontalierã si cofinantat de Statele Partenere în Program. Scopul programului este de a realiza o dezvoltare economico-socialã durabilã si echilibratã a regiunii de granitã România–Serbia, prin cresterea competitivitãtii economice globale a acestei regiuni si prin îmbunãtãtirea calitãtii vietii comunitatilor
sursa: www.mdlpl.ro

Vizualizări: 97