Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Lansarea proiectului „Extinderea retelei de canalizare în orasul Mioveni, cartierul Colibasi”

Programul „Extinderea retelei de canalizare în orasul Mioveni, cartierul Colibasi” – finantat de UNIUNEA EUROPEANĂ, în cadrul Programului PHARE PROGRAMUL DE COEZIUNE ECONOMICĂ SI SOCIALĂ „Schema de investitii pentru sprijinirea initiativelor sectorului public în sectoarele prioritare de mediu” va fi lansat vineri, 21 martie 2008 la Mioveni.

Consiliul Local si Primăria Orasului Mioveni si Consiliul Judetean Arges au ca obiectiv investitional prioritar gospodărirea apelor si a apelor uzate în vederea reducerii riscurilor pentru sănătatea populatiei. Tot în acest sens, este urmărită diminuarea poluării apelor subterane.

La eveniment vor participa reprezentanti ai Prefecturii si Consiliului Judetean Arges, Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă, Agentiei de Mediu si Agentiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Proiectul urmăreste realizarea a 9 km de retea de canalizare, achizitionarea a 5 statii de pompare pentru optimizarea functionării retelei, conectarea a 1.025 de gospodării la sistemul de canalizare, informarea si constientizarea cetătenilor în legătură cu rolul lor în gestionarea resurselor de apă precum si perfectionarea angajatilor ADP Mioveni.

Principalii beneficiari ai programului vor fi locuitorii cartierului Colibasi, orasul Mioveni, scoala si grădinita aflate zonă, consumatorii industriali si comerciali precum si Serviciul Public ADP Mioveni.

Pentru informatii suplimentare, vă puteti adresa doamnei Iuliana Iordache – manager de proiect, Primaria orasului Mioveni, tel: 0248.260.155/188, 0742.065.658 sau e-mail: iulia.jordan@yahoo.com.
Sursa: MDLPL

Vizualizări: 120