Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Ești din zona Timișoarei? Participă la cursul de antreprenoriat gratuit pe care îl organizăm și poți să te înscrii apoi în concurs pentru a primi până la 37000 de euro pentru afacerea ta!

Ești din zona Timișoarei? Participă la cursul de antreprenoriat gratuit pe care îl organizăm și poți să te înscrii apoi în concurs pentru a primi până la 37000 de euro pentru afacerea ta!

Săptămâna aceasta începe un nou curs organizat în cadrul proiectului „Atelierul de Antreprenori” pe care noi, Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro, îl implementam ca partener al Universității de Vest din Timișoara!

Dacă ai domiciliul sau reședința într-unul din județele Timiș, Arad, Hunedoara sau Caraș-Severin și vrei să înveți de la traineri cu experiență cum să-ți pui ideile într-un plan de afaceri, te invităm să participi la curs!

Această sesiune de formare în „Competențe Antreprenoriale” (curs certificat ANC) se va desfășura în perioada 25 - 30 mai 2018, in Timișoara.

Structură program de formare. Programul de formare are următoarea structură:

  • 25 – 29 mai – sesiuni teoretice și practice (8h/zi)
  • 30 mai – examenul de certificare ANC

Formatori. Programul de formare este interactiv si este gândit astfel încât să te ajute să îți dezvolți abilitățile de structurare a planului de afaceri. Cursul va fi susținut de 4 formatori cu experiență:

  • Modulul privind oportunitățile de finanțare nerambursabile (și implicit cum se folosește eficient finanțarea prin POCU) va fi susținut de Narciza Zaharia, trainer Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro
  • Modulul privind managementul resurselor umane și pregătirea pentru pitching vor fi realizate de Bianca Dreossi, trainer Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro
  • Modulul privind marketingul afacerii va fi susținut de Simona Buț, CEO și Senior Marketing Consultant la ADVENTS
  • Modulul de management financiar va fi susținut de Anca Drăghici, profesor universitar la Universitatea Politehnica Timișoara

Vom fi acolo să îți răspundem la întrebările tale privind proiectul și să te ajutăm dacă ai nelămuriri. Participanții la sesiunile de formare din cadrul proiectului vor putea să își înscrie propriile planuri de afaceri în concursul pe care îl organizăm. Vom finanța 38 de noi afaceri cu până la 37000 de euro. Condițiile de eligibilitate aici.

Cursurile sunt gratuite, costurile fiind asigurate din bugetul proiectului. Se asigură, de asemenea, cazarea, mesele și decontarea transportului.

Dacă ești interesat să participi, trimite-ne un email la antreprenoriat@fonduri-structurale.ro sau contactează-ne telefonic la 0725072533 (Raluca).

Haida!

Raluca Prelucă,

www.fonduri-structurale.ro

***

Atelierul de antreprenori (POCU/82/3/7/106050) este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”.

Vizualizări: 574