Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POIM: S-a publicat spre consultare ghidul solicitantului ce vizează consolidarea capacității de reacție în caz de dezastre

Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Oprațional Infrastructură Mare, a publicat în consultare proiectul Ghidului solicitantului aferent OS 5.2 Creșterea nivelului de pregătire pentru o reacție rapidă și eficientă la dezastre a echipajelor de intervenție.

Vor fi finanțare proiectele care vizează reducerea timpului mediu de răspuns la situații de urgență. Bugetul alocat acestor investiții este de 50 milioane Euro. Persoanele interesate pot depune propuneri privind îmbunătățirea Ghidului la adresa de e-mail secretariat.dgpim@fonduri-ue.ro până la data de 24.05.2018.

Apelul de proiecte va fi deschis ulterior aprobării Ghidului Solicitantului condiții specifice de accesare a fondurilor pentru consolidarea capacității de reacție în caz de dezastre, Obiectivul Specific 5.2. „Creșterea nivelului de pregătire pentru o reacție rapidă și eficientă la dezastre a echipajelor de intervenție” din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

Click aici pentru a vedea Ghidul solicitantului.

Sursa: MFE

Vizualizări: 180