Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POCU a publicat lista finală a cererilor de finanţare aprobate pentru apelul „România profesională – Resurse umane competitive“. Numărul proiectelor finanțate a crescut la 102

AM POCU a publicat lista finală a cererilor de finanţare aprobate în etapa tehnică şi financiară, precum și lista de rezervă, ca urmare a soluționării contestațiilor, pentru apelul de proiecte POCU/227/3/8 „România profesională – Resurse umane competitive “.

Conform comunicatului oficial, bugetul pentru acest apel a fost suplimentat pentru a putea finanța și proiectele care – în urma soluționării contestațiilor - au obținut un punctaj mai mare sau egal cu punctajul celor care s-au încadrat inițial în alocarea financiară (91,5 puncte).

Față de lista publicată inițial la finalul lunii decembrie 2017, numărul proiectelor care vor primi finanțare în cadrul acestui apel a crescut de la 88 la 102.

Potrivit MFE, în data de 21.03.2018, solicitanții care au contestat evaluarea tehnică și financiară vor primi, prin sistemul informatic MySMIS2014+, Notificarea cu privire la rezultatul soluționării contestației.

Același comunicat mai menționează că în perioada imediat următoare, Organismele Intermediare POCU vor demara procesul de contractare pentru cererile de finanțare aprobate în cadrul acestui apel.

Raluca Prelucă,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1812