Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Vrei să accesezi fonduri europene, dar nu știi de unde să începi? Găsește-ți inspirația în proiectele și lecțiile învățate ale beneficiarilor deja trecuți prin acest proces!

În Gorj, la Baia de Fier, cu ajutorul fondurilor europene, un antreprenor local a creat, prin PNDR, un complex agroturistic.  Pe 25 octombrie, Ioana Rădescu, managerul complexului, vine la conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” de la Craiova să ne împărtășească experiența sa în atragerea de fonduri europene și cum au reușit acestea să o ajute în dezvoltarea afacerii.

În Vâlcea, o echipă de oameni dedicați muncii cu persoane vulnerabile a îmbinat obiectivele sociale cu cele economice și a creat o structură de economie socială finanțată din fonduri europene prin POSDRU care oferă servicii de recuperare și masaj. Pe 25 octombrie, Cristina Badea, managerul structurii, ne prezintă cum poți dezvolta cu ajutorul fondurilor europene un concept inovator de business care se preocupă nu doar de obținerea de profit, ci și de sprijinirea comunității.

Conferința vă va oferi și perspectiva finanțatorilor asupra procesului de atragere a fondurilor europene, la eveniment fiind prezenți și reprezentanți ai ADR Sud-Vest Oltenia și ai OIRPOSDRU Sud-Vest Oltenia. De asemenea, experți din domeniul consultanței juridice și de management de proiect vor prezenta tips&tricks din achiziții și din elaborarea proiectelor.

Vă invităm, așadar, la conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” de la Craiova din 25 octombrie 2017! Participarea este GRATUITĂ, pe bază de înscriere prealabilă. Pentru înscriere, click aici.

Evenimentul are loc la Universitatea din Craiova, Sala Albastră (Str. Al. I. Cuza, nr. 13, Craiova), începând cu ora 12.15.

Pentru detalii privind agenda, click aici.

Vizualizări: 1505