Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Succesul e… MOLIPSITOR! Pe 25 octombrie ne întâlnim la Craiova!

Succesul e… MOLIPSITOR! Pe 25 octombrie ne întâlnim la Craiova!

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro desfășoară la Craiova, pe 25 octombrie 2017, ora 12.15, conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” – Regiunea Sud-Vest Oltenia organizată în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania. Conferința se bucură de sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă, în calitate de parteneri ai campaniei „Succesul e...MOLIPSITOR!” și este susținută de Universitatea din Craiova și Web Innovation, în calitate de parteneri regionali.

La conferință vor participa reprezentanți ai finanțatorului (ADR Sud-Vest Oltenia și OIR POSDRU/POCU Sud-Vest) și beneficiari de finanțări europene.

Evenimentul va include prezentări ale unor proiecte de succes, inclusiv ale unor antreprenori care au pornit mici afaceri cu ajutorul fondurilor europene, studii de caz cu privire la implementarea unor modele de business inovatoare social în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți”. În cadrul acestei secțiuni, vor fi prezentate informații practice legate de managementul proiectelor europene și despre achizițiile în proiecte, iar speakerii vor răspunde întrebărilor publicului.

Pentru mai multe detalii despre agendă, speakeri și despre cum se fac înscrierile, click aici.

Ne găsiți să ne împrietenim și pe facebook!

Vizualizări: 452