Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Au fost publicate listele cererilor de finanțare aprobate și respinse în evaluarea tehnică și financiară pe apelul Școală pentru toți

Organismul Intermediar POCU din cadrul Ministerului Educației Naționale a publicat lista intermediară a cererilor de finanțare aprobate şi lista intermediară a cererilor de finanţare respinse în etapa de evaluare tehnică și financiară pentru apelul de proiecte POCU/74/6/18/„ȘCOALĂ PENTRU TOȚI”.

Ca urmare a finalizării etapei de evaluare tehnică și financiară (inclusiv solicitarea de clarificări și ajustări bugetare, unde a fost cazul), au fost aprobate spre finanțare 62 de cereri de finanțare în valoare totală de aproximativ 82 mil euro.

Conform comunicatului oficial, în data de 06.09.2017 solicitanții vor fi informați, prin sistemul informatic MySmis2014+, cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare. Solicitanții ale căror cereri de finanțare se regăsesc în listele atașate, dar nu au primit notificarea privind rezultatul evaluării până la sfârșitul zilei de 06.09.2017, sunt rugați să contacteze OI POCU.

Eventualele contestații se vor depune de solicitant în MySMIS 2014+ în termen de 5 zile lucrătoare de la data transmiterii notificării privind rezultatul evaluării tehnice și financiare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestație in sistemul informatic MySmis”.

Sursa: MDRAPFE 

Vizualizări: 3239