Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Raportul de progres în legătură cu punerea în aplicare a Acordului de Parteneriat publicat în consultare publică

În vederea respectării principiului parteneriatului, precum și pentru asigurarea transparenței procesului de implementare a fondurilor ESI, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene prin Direcția Generală Programare, SMIS, Coordonare Sistem și Evaluare Programe Europene, a lansat astăzi în consultare publică Raportul de progres în legătură cu punerea în aplicare a Acordului de Parteneriat. 

Elaborarea Raportului de Progres s-a realizat în baza informațiilor din Rapoartele de implementare 2015-2016 (documente aprobate în cadrul Comitetelor de Monitorizare), Programul Național de Reformă și prin consultare cu autoritățile de management și alți parteneri relevanți (ADI ITI, coordonatorul național SUERD, MAE, INS, ministere de linie).

Datele raportate acoperă perioada de implementare a fondurilor ESI până la 31 decembrie 2016 și sunt structurate conform Regulamentului de punere în aplicare al Comisiei nr.207/2015.

Descarcă Raportul de Progres.

Observații și propuneri pot fi transmise până marți, 30 august 2017, pe adresa de e-mail: secretariat.ciap@fonduri-ue.ro.

Sursa: www.fonduri-ue.ro

Vizualizări: 213