Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MCTI a selectat participantii la trainingul pentru Fonduri Structurale

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), in calitate de Organism Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale, a selectat participantii la training-ul din perioada 29-30 ianuarie 2008, organizat pentru scrierea proiectelor finantate din fonduri structurale in domeniul IT&C.

Trainingul va fi gratuit si se va desfasura la sediul MCTI din Bucuresti, B-dul Libertatii nr. 14. Evenimentul are in vedere furnizarea informatiilor necesare pentru elaborarea propunerilor de proiecte, existenta unui portofoliu bine pregatit fiind un factor important pentru asigurarea unei rate crescute de absorbtie a Fondurilor Structurale.

Cursul se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri) care intentioneaza sa depuna proiecte spre finantare in cadrul Axei Prioritare 3 - Tehnologia Informatiilor si Comunicatiilor pentru Sectoarele Privat si Public, Domeniul Major de Interventie 3.3 - Dezvoltarea E-Economiei.

Selectia celor 25 de participanti s-a realizat pe baza datelor furnizate de catre acestia, dupa gradul de pregatire si numarul proiectelor. La selectie au participat 277 de firme inscrise pana in data de 11.01.2008.

Agenda cursului si lista firmelor participante se regasesc pe site-ul MCTI (www.mcti.ro), sectiunea „Fonduri Structurale”, la rubrica “Chestionar pentru potentialii beneficiari”: http://www.mcti.ro/index.php?id=419&L=0.

Datorita numarului mare de firme inscrise si selectate pentru proiecte, MCTI va organiza, in perioada 5-6 februarie 2008, o a doua sesiune de training. Lista suplimentata este disponibila pe adresa mentionata anterior.

Sursa: MCTI

Vizualizări: 247