Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Solutii de finantare pentru IMM-uri si autoritati locale din fonduri structurale

Portalul www.fonduri-structurale.ro in parteneriat cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), PriceWaterhouseCoopers, Banca Romana pentru Dezvoltare BRD -SCG si Banca Comerciala Romana va anunta organizarea conferintei internationale:

„Solutii de finantare pentru IMM-uri si autoritati locale din fonduri structurale”

30 ianuarie, Hotel Hilton, Salonul "Le Diplomat", ora 9.00

Conferinta se adreseaza reprezentantilor autoritatilor locale, comunitatii de afaceri, sectorului bancar si firmelor de consultanta si isi propune sa supuna dezbaterii si sa genereze raspunsuri pentru problemele ridicate de doua dintre cele mai dinamice categorii de beneficiari ai fondurilor structurale: mediul de afaceri si autoritatile locale. Prezentarile si dezbaterile se vor axa pe modalitatile si instrumentele de finantare a proiectelor din fonduri structurale pentru cele doua categorii de beneficiari, integrandu-le in contextul noutatilor asupra programelor operationale si ghidurilor solicitantului si a perspectivelor pentru prima parte a anului 2008.
Conferinta va cuprinde si prezentarea unor bune practici din tari deja beneficiare ale fondurilor structurale sustinute de expertii straini invitati. De asemenea, va facilita schimbul de informatii intre mediul de afaceri, autoritatile locale si reprezentantii institutiilor implicate in gestionarea acestor fonduri.

in acest context, va fi lansata o noua versiune a portalului www.fonduri-structurale.ro, devenit in numai un an de la lansare cea mai accesata si credibila sursa de informatii in domeniul fondurilor structurale.

La aceasta conferinta au confirmat participarea domnul Lászlo Borbély, Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Anastassios Bougas, Director pentru Romania Comisia Europeana DG Regio, domnul Stephan Blair, Director la Southern and Easthern Regional Assembly Irlanda, domnul Razvan Cotovelea, Director general al Autoritatii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale din Ministerul Economiei si Finantelor, domnul Gabriel Friptu, Director general al Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional din cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, domnul Alexandru Farcas, Ministru al Integrarii Europene 2003-2004, domnul Calin Georgescu, director CNDD-PNUD, domnul Florin Banateanu, ªeful Sectiunii Socio-Economice PNUD. De asemenea, vor mai participa si reprezentanti din sectorul bancar, reprezentanti ai AM si OI, consilieri din domeniul fondurilor structurale, reprezentanti ai societatii civile si ai mass media.

Conferinta este structurata pe doua sectiuni, o prima parte plenara de aproximativ 60 min urmata de doua paneluri tehnice de aprox 100 min, dedicate unul autoritatilor publice si celalalt IMM-urilor, in care se vor detalia aspecte tehnice legate de finantarea si cofinantarea proiectelor.

Acest eveniment deschide o serie de conferinte regionale pe teme specifice de interes (turism, energie alternativa, resurse umane, protectia mediului etc.) ce vor fi organizate in 2008 de catre www.fonduri-structurale.ro si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), PWC, BRD si BCR.

Detalii suplimentare la adresa de e-mail
conferinta@fonduri-structurale.ro sau la numerele de telefon 031-40.55.286 sau 0723362675. Persoana de contact: Elena Pavel. Conferinta presupune o taxa de participare de 200 lei iar numarul de locuri este limitat. Data limita pentru inregistrare este 25 ianuarie 2008, orele 18:00.

Click aici pentru formularul de inregistrare on-line.
Click
aici pentru agenda conferintei.
Descarca
aici invitatia.

Vizualizări: 175