Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ultimele zile de inscrieri la training-ul pentru Fonduri Structurale

Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale din cadrul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) ii informeaza pe cei interesati ca inscrierile pentru trainingul de accesare a Fondurilor Structurale in domeniul IT&C se vor incheia in data de 11 ianuarie a.c.

Pentru acest training, care se va desfasura in utima saptamana a lunii ianuarie, sunt disponibile 25 de locuri, selectia participantilor realizandu-se de catre consultantii desemnati prin Autoritatea de Management.

Trainingul va fi finantat printr-un proiect Phare al Ministerului Economiei si Finantelor in calitate de Autoritate de Management si doreste sa sprijine potentialii beneficiari, respectiv IMM-urile.

Pentru inscrierea la acest training este necesara completarea unui formular, disponibil pe site-ul MCTI (www.mcti.ro), la sectiunea Fonduri Structurale, document intitulat Chestionar pentru potentialii beneficiari.

Transmiterea formularului completat se va face pe adresa fonduri@mcti.ro, iar instruirea participantilor va fi gratuita.

Sursa: MCTI

Vizualizări: 71