Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Începând de astăzi găsiţi toate analizele fonduri-structurale.ro într-o secţiune dedicată!

Experții Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro împreună cu partenerii elaborează constant analize și documente de poziție cu privire la cadrul implementării finanțărilor europene și nerambursabile în România. Multe dintre analize au fost realizate cu ajutorul răspunsurilor voastre transmise în cadrul sondajelor derulate online. Vă mulţumim vouă, celor peste 100.000 de utilizatori din comunitatea fonduri-structurale.ro, că sunteţi atât de dinamici şi implicaţi în „viaţa cetăţii”!

Începând de astăzi, veţi găsi cele mai importante studii www.fonduri-structurale.ro în secţiunea "UTILE" din meniul principal al site-ului, subsecțiunea dedicată „Analize fonduri-structurale.ro”. Documentele au fost publicate în cei 10 ani de existenţă fonduri-structurale.ro şi transmise factorilor interesaţi.

Scrisorile deschise, rapoartele, analizele și rezultatele consultărilor realizate sunt puse la dispoziţia autorităților publice și altor persoane interesate în mod gratuit. Sperăm să vă fie de folos şi nu uitaţi să citaţi sursa!

Dacă aveţi şi alte idei cu privire la modalităţi de îmbunătăţire a sistemului de implementare a finanţărilor nerambursabile, vă rugăm să ne scrieţi la structuralcg@fonduri-structurale.ro !

Echipa www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1111