Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

CONCURS: Lecțiile învățate din proiectele pe care le-ați implementat vă pot aduce o vizită la Bruxelles!

În luna decembrie v-am făcut cunoștință cu Alex, eroul primei benzi desenate românești dedicate fondurilor europene. Dacă nu l-ați urmat încă pe Alex în călătoria descoperirii lecțiilor învățate din proiecte, vă invităm să o faceți citind banda desenată „Pățanii. Povețe. Proiecte îndrăznețe”.

La finalul benzii veți găsi și un CONCURS, la care vă invităm să participați. Tot ce trebuie să faceți este să ne transmiteți până pe 31 martie 2017, la adresa Reporter_Alex@fonduri-structurale.ro și alte lecții învățate decât cele cuprinse în bandă care le-ar fi de ajutor beneficiarilor în implementarea de proiecte. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va beneficia de o vizită la Bruxelles la sediul Comisiei Europene.

Citește banda desenată

***

„Pățanii. Povețe. Proiecte îndrăznețe” este prima bandă desenată românească dedicată fondurilor europene și este realizată de Structural Consulting™ Group-www.fonduri-structurale.ro, împreună cu Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Banda are atât un rol recreativ, cât și un rol educativ, prezentând într-o manieră prietenoasă publicului larg elemente de specificitate a fondurilor europene și managementului de proiect. Primele 7 povești ale benzii prezintă situații inspirate din realitate, din proiecte realizate cu fonduri europene. La finalul fiecăreia Alex învață câte o lecție, de exemplu: cât de important este să îți planifici bine necesarul de resurse, să îți alegi cu grijă partenerii sau să pornești de la nevoi reale în dezvoltarea unui proiect. Ultima poveste este dedicată oportunităților existente pentru perioada 2014-2020, Alex discutând cu un expert despre fondurile alocate, programele și domeniile de finanțare.

Vă invităm să vă destindeți, să zâmbiți și să vă lăsați inspirați de poveștile pe care simpaticul Alex le descoperă în aventura sa. Poate că în această bandă desenată nu veți găsi supereroi. Sperăm, însă, că poveștile pe care vi le-am pregătit vă vor inspira și veți deveni supereroii propriilor povești de succes cu fonduri europene. 

Vizualizări: 1245