Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Metodologia pentru completarea scrisorii de intenție în vederea accesării finanțării prin Axa 1 din POR - Promovarea transferului tehnologic

Agențiile pentru Dezvoltare Regională Nord-Est și Sud-Muntenia, în calitate de Organisme Intermediare (OI) pentru implementarea Axei Prioritare 1 a POR 2014-2020, au lansat metodologia pentru scrisoarea de intenție în vederea identificării expresiilor de interes din partea potențialilor beneficiari, respectiv entitățile de inovare și transfer tehnologic (EITT), care intenționează să aplice pentru finanțare din POR.

Descarcă Metodologia

Informații Nord Est. ADR Nord-Est a menționat că termenul maxim de completare și transmitere a acestui document este 24 martie 2017, la adresa de email adrnordest@adrnordest.ro, fax 0233 218072.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est organizează la Iași, în data de 10 martie 2017, la sediul Consiliului Județean Iași, o sesiune de informare și clarificări dedicata potențialilor beneficiari de finanțare. Pentru investițiile de promovare a transferului tehnologic, Regiunea Nord - Est va beneficia prin intermediul Axei Prioritare 1 a POR 2014-2020 de o alocare financiară nerambursabilă în valoare de 36,15 milioane euro.

Pentru informații suplimentare, persoanele interesate sunt invitate să contacteze ADR Nord-Est la email: info@adrnordest.ro și telefon 0233 218071.

Informații Sud Mutenia. Cei interesați să acceseze fonduri nerambursabile POR sunt invitați să completeze și să transmită electronic Scrisorile de Intenție până în data de 17 martie 2017, către Serviciul Dezvoltare, e-mail: programe@adrmuntenia.ro, tel.: 0242/331.769, fax: 0242/313.167.

ADR a menționat faptul că acest apel pentru scrisorile de intenție reprezintă ultima etapă din procesul de elaborare a Documentului Cadru Regional (Concept note), care, ulterior finalizării, urmează să fie avizat de Consorțiul Regional de Inovare și aprobat de Consiliul pentru Dezvoltare Regională. După finalizarea acestei etape, se va lansa Ghidul solicitantului pentru apelul de proiecte aferent Axei prioritare 1 a POR.

Raluca Prelucă,

www.fonduri-structurale.ro

Surse: ADR Nord-Est, ADR Sud-Muntenia

Vizualizări: 296