Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCA: Apel de proiecte pentru acțiuni de îmbunătățire a accesului la justiție

MDRAPFE – AM POCA a lansat cererea de proiecte nr. CP 3/2017 - „Sprijin pentru acțiuni de îmbunătățire a accesului la justiție”,  în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Proiectele vor fi depuse în cadrul  Axei prioritară 2 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Obiectiv specific 2.3 – Asigurarea unei transparențe și integrități sporite la nivelul sistemului judiciar în vederea îmbunătățirii accesului și a calității serviciilor furnizate la nivelul acestuia.

Cererea de proiecte se regăsește în sistemul informatic MySMIS, astfel:

  • Cod apel: POCA/113/2/3/Asigurarea unei transparențe și integrități sporite la nivelul sistemului judiciar în vederea îmbunătățirii accesului și a calității serviciilor furnizate la nivelul acestuia 
  • Titlu: CP3/2017 – Sprijin pentru acțiuni de îmbunătățire a accesului la justiție

Proiectele finanțate în cadrul acestei cereri de proiecte vor contribui la atingerea rezultatului de program: Grad crescut de acces la justiție al cetățenilor prin derularea de campanii de informare/educație juridică și oferirea de servicii suport, inclusiv de asistență juridică, puse la dispoziția cetățenilor.

Pentru proiectele ce urmează a fi depuse în cadrul acestei cereri de proiecte este alocată o sumă totală eligibilă de 45.000.000 lei.

  • Valoarea minimă eligibilă aferentă unui proiect: 3.500.000,00 lei
  • Valoarea maximă eligibilă aferentă unui proiect: 7.500.000,00 lei.

În acest context, părțile interesate sunt invitate să depună cererile de finanțare, până la data de 30 martie 2017, ora 17.00.

Descarcă Ghidul Solicitantului

Mai multe informații puteți solicita la adresa de e-mail amdca@poca.ro.

Sursa: AM POCA

Documente
CP3_POCA.rar
Vizualizări: 364