Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fondurile structurale IT&C promovate la TIMM 2007 Constanta

Reprezentantii Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) au participat in perioada 6-7 decembrie a.c., la Targul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii - TIMM 2007 CONSTANtA, eveniment organizat de Ministerul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale.
in cadrul celor doua seminarii intitulate „InvesTIMM in afaceri europene”, Mihaela Apostol - consilier in cadrul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OIPSI) - a prezentat oportunitatile de finantare din fonduri structurale din domeniul IT&C precum si ghidurile solicitantului pentru domeniile: "Sprijinirea accesului la broadband si la serviciile conexe", "Suport pentru implementarea sistemelor informatice integrate si a altor aplicatii electronice pentru managementul afacerilor" si "Suport pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii electronice pentru afaceri". Aceste ghiduri sunt supuse spre consultare pe site-ul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei ( www.mcti.ro), sectiunea “Fonduri Structurale”. Orice observatii sau intrebari cu privire la fondurile structurale din domeniul IT&C sunt asteptate pe adresa fonduri@mcti.ro.


La fel ca precedentul eveniment din noiembrie, cea de-a doua editie regionala TIMM 2007 CONSTANtA isi propune sa aduca in atentie date de ultima ora legate de posibilitatile intreprinderilor mici si mijlocii de a accesa fondurile europene de care Romania dispune odata cu integrarea in Uniunea Europeana.
Pentru a promova fondurile structurale, MCTI a fost prezent, anul acesta, la peste 30 de evenimente, desfasurate in 16 judete distribuindu-se 7000 de brosuri, 4000 de cd-uri si peste 4000 de pliante.

Prezenta constanta a reprezentantilor MCTI la evenimentele destinate IMM-urilor are ca scop asigurarea transparentei procesului precum si cresterea gradului de absorbtie al Fondurilor Structurale in domeniul IT&C .
TIMM 2007 CONSTANtA a reunit aproximativ 50 de firme, companii, institutii publice si private printre care se regasesc: IMM-uri, institutii guvernamentale, autoritati de management si organisme intermediare pentru fondurile strucrurale, parteneri de dialog social ai Ministerului pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, Camere de Comert, patronate, banci, fonduri de garantare si firme de consultanta.

Sursa: MCTI

Vizualizări: 75