Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Analizăm activitatea OI-urilor care au gestionat fondurile pentru educație! Contribuie și tu la îmbunătățirea cadrului 2014-2020!

www.fonduri-structurale.ro a demarat o campanie amplă de identificare a bunelor practici și a disfuncționalităților din sistemul de gestionare a fondurilor europene în vederea formulării de recomandări pentru o mai bună gestionare. Pe parcursul ultimelor luni au fost elaborate și transmise către autorități, printre altele, analize cu privire la utilizarea costurilor simplificate și cu privire la termenele de plată către beneficiari.

Preluare OI CNDIPT de către OI MENCS

Pentru perioada 2014-2020 va exista un singur organism intermediar pentru liniile de finanțare din cadrul POCU dedicate domeniului educației, OI MENCS preluând din structura CNDIPT 50 de posturi aferente activității de organism intermediar a acestei organizații.

La începutul lunii august, www.fonduri-structurale.ro a inițiat un sondaj în rândul organizațiilor care au avut proiecte finanțate prin POSDRU în gestionarea OI MENCS și/sau OI CNDIPT. Dacă ai derulat astfel de proiecte, în calitate de beneficiar sau partener, te invităm să îți împărtășești experiența în relația cu aceste organisme și/sau să îți exprimi opinia legată de decizia de preluare a OI CNDIPT de către OI MENCS.  Poți astfel contribui la conturarea unor propuneri clare de îmbunătățire a sistemului de implementare a fondurilor.

Participă la sondaj!

Informațiile cu caracter personal (nume, prenume, organizație etc.) vor fi tratate strict confidențial.

Vizualizări: 654