Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

OI CNDIPT trece în structura OI MENCS. Toată alocarea POCU destinată educației, adică aproape 1,5 miliarde euro, va fi gestionată de către OI MENCS

Pentru perioada 2014-2020 va exista un singur organism intermediar pentru liniile de finanțare din cadrul POCU dedicate domeniului educației. Conform Hotărârii nr. 44/03.02.2016 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, pentru gestionarea POCU, OI MENCS preia din structura CNDIPT 50 de posturi aferente activităţii de organism intermediar a acestei organizații. Deși preluarea ar fi trebuit încheiată la începutul lunii mai 2016, când a expirat termenul de 90 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial a hotărârii, pe site-urile celor 2 OI-uri nu este încă menționat nimic.

Transmiteți-ne opiniile privind oportunitatea acestei modificări de structură participând la sondajul inițiat de www.fonduri-structurale.ro. Vă invităm, de asemenea, să ne împărtășiți și experiența din proiectele pe care le-ați implementat și care s-au aflat în gestiunea OI MENCS/ OICNDIPT.  Informațiile cu caracter personal (nume, prenume, organizație etc.) vor fi tratate confidențial.

PARTICIPĂ LA SONDAJ!

Cristina Pojoga,

Dragoș Jaliu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 2918