Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AFIR a suspendat evaluarea pentru proiectele de investitii in infrastructura agricola si rutiera

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a anuntat ieri, 31 mai 2016, ca a fost suspendat procesul de evaluare a proiectelor depuse pentru finantare prin PNDR pentru Submasurile 4.3a „Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice – componenta de infrastructura de acces agricola” si 7.2 „Investitii in crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica – componenta de infrastructura rutiera”.

Procedura de evaluare a fost suspendata pentru a se verifica desfasurarea procesului de depunere a proiectelor pe cele doua componente. Verificarile se fac in paralel atat de catre AFIR, prin directiile proprii cu atributii in domeniu, cat si de Corpul de Control al ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale.

Aceasta masura a fost luata in urma sesizarilor formulate de catre solicitantii care nu au reusit sa depuna proiectele de investitii pregatite si are ca scop asigurarea unui proces echitabil de implementare al PNDR 2014 - 2020.

Sursa: AFIR

Vizualizări: 127