Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POIM: MFE organizeaza o dezbatere publica pe ghidul dedicat biodiversitatii

Ministerul Fondurilor Europene - Directia Generala Programe Infrastructura Mare a publicat in data de 22 martie 2016 versiunea revizuita a proiectului de Ghid al solicitantului aferent Axei prioritare 4 „Protectia mediului prin masuri de conservare a biodiversitatii, monitorizarea calitatii aerului si decontaminare a siturilor poluate istoric, Obiectivul Specific 4.1 ”Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii prin masuri de management adecvate si refacerea ecosistemelor degradate”.

In continuarea procedurii scrise de consultare publica, Ministerul Fondurilor Europene organizeaza o sesiune de dezbatere cu toti factorii interesati referitoare la proiectul de ghid pentru Obiectivul Specific 4.1. "Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii prin masuri de management adecvate si refacerea ecosistemelor degradate”, in data de 31 martie 2016, la sediul Ministerului Fondurilor Europene (B-dul Ion Mihalache, nr 15-17, sala de conferinte, parter), incepand cu ora 10.00.

Organizatiile interesate sunt invitate sa nominalizeze un reprezentant care sa participe activ la dezbateri. Nominalizarile pot fi transmise la adresa de e-mail secretariat.dgpim@fonduri-ue.ro, in cursul zilei de 30 martie 2016.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 185