Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Au inceput inscrierile la Campionatul Inovarii Sociale!

Banca Europeana de Investitii(BEI) organizeaza Campinonatul Inovarii Sociale (The Social Innovation Tournament), concurs care vizeaza recompensarea antreprenorilor europeni care au ca scop generarea unui impact social, etic sau in protejarea mediului.

Un juriu format din specialisti din lumea academica si de business va acorda premii proiectelor legate de combaterea somajului, proiecte care sprijina comunitatile dezavantajate sau care promoveaza accesul la educatie in domenii diverse, de la educatie si sanatate la dezvoltare urbana prin intermediul noilor tehnologii, sisteme si procese.

Campionatul este organizat in doua runde. Un comitet de selectie format din experti BEI in diferite domenii va alege 15 proiecte. Finalistii vor fi invitati la o tabara de mentorat prin intermediul careia vor beneficia de know how pentru finalizarea propunerilor de proiecte. In cadrul unui Eveniment Final, toti finalistii vor prezenta proiectele in fata unui juriu format din specialisti in inovare sociala. In 2016, Evenimentul final, organizat in colaborare cu Universitatea din Ljubljana, va avea loc la Ljubljana, in Slovenia, pe 20 Octombrie.

Inscrierile se realizeaza prin intermediul unui formular online, pana la 15 martie 2016.


Pentru mai multe detalii, click aici

Raluca Preluca,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: BEI

Vizualizări: 99