Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR 2014-2020: Doua noi Ghiduri in consultare publica. Ghidul pentru conectarea nodurilor secundare si tertiare la TEN-T republicat pentru consultare

AM POR a lansat doua noi Ghiduri in consultare publica pentru POR 2014-2020: Ghidul pentru Prioritatea de investitii 5.2, Realizarea de actiuni destinate imbunatatirii mediului urban (Axa prioritara 5 – Imbunatatirea mediului urban si conservarea, protectia si valorificarea durabila a patrimoniului cultural) si Ghidul pentru Prioritatea de investitii 7.1 – Sprijinirea unei cresteri favorabile ocuparii fortei de munca, prin dezvoltarea potentialului endogen ca parte a unei strategii teritoriale pentru anumite zone, care sa includa reconversia regiunilor industriale aflate in declin, precum si sporirea accesibilitatii si dezvoltarea resurselor naturale si culturale specifice” (Axa 7 - Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabila a turismului).

Eventualele observatii sau comentarii la Ghid se pot transmite la adresa de email info@mdrap.ro, pana la data de 11 decembrie 2015, ora 16.00.

Descarca Ghidul 5.2
Descarca Ghidul 7.1

De asemenea, AM POR a lansat spre reconsultare publica Ghidul Specific pentru prioritatea de investitie 6.1 - Prioritatea de investitie 6.1 Stimularea mobilitatii regionale prin conectarea nodurilor secundare si tertiare la infrastructura TEN-T,inclusiv a nodurilor multimodale (Axa 6 - Imbunatatirea infrastructurii rutiere de importanta regionala). Eventualele observatii sau comentarii la Ghid se pot transmite la adresa de email info@mdrap.ro, pana la data de 20 noiembrie, ora 16.00.

Descarca Ghidul 6.1

Sursa: AM POR

Vizualizări: 234