Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

SOS POSDRU - Minimis: "Mi-am pierdut complet increderea in statul roman. Iar in curand imi voi pierde si afacerea...

Cu o luna inainte de finalizarea proiectelor POSDRU sub a caror umbrela ar fi trebuit sa gaseasca adapost si liniste pentru a creste, start-up-urile inca isi asteapta banii cu care au fost ademenite pentru a intra in "hora minimisului".

Peste 50 de antreprenori care au start-up-uri sau structuri de economie sociala infiintate prin POSDRU ne-au impartasit, participand la sondajul Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro lansat in urma cu doua zile, greutatile cu care se confrunta urmare a intarzierii platilor si a birocratiei si lentorii cu care AM-ul si OIR-urile gestioneaza aceste linii de finantare - minimis 3.1. si 6.1:

"Au trecut 3 luni de cand tot astept sa primesc finantarea si in zadar am asteptat, fiind nevoita sa imi folosesc toate economiile si dupa ce s-au terminat am apelat la imprumuturi. Mi-am pierdut complet increderea in statul roman si in capacitatea oamenilor de la putere ca pot face ceva pentru noi tinerii prin folosirea fondurilor europene. In curand o sa fiu nevoita sa renunt nu doar la finantare, ci si la afacere in sine pierzand banii investiti, timpul, munca..." (antreprenor din regiunea Sud Muntenia)

"Nu imi permit luxul de a renunta. Pentru a putea investi am facut imprumut la banca. Din pacate, la sfarsitul lunii voi ramane fara lichiditati" (antreprenor din regiunea Sud Muntenia)

"Am investit timp si suflet, am generat datorii si obligatii, am renuntat la toate celelalte activitati pe care le aveam in derulare (job, proiecte personale)" (antreprenor din regiunea Centru)

Alatura-ti-va initiativei Structural Consulting™ Group - fonduri-structurale.ro de a transmite opiniei publice si autoritatilor dificultatile cu care va confruntati in derularea afacerilor pe care le-ati pornit.

Participati la sondaj!

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 178