Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Noile directive europene in domeniul achizitiilor publice - in dezbatere la Bucuresti!

Freedom House Romania organizeaza conferinta de deschidere a proiectului ”Achizitiile publice din Romania - imbunatatirea legislatiei pentru o mai buna protectie a intereselor financiare ale UE”. Conferinta din 17 iunie este primul eveniment din seria de cinci (doua conferinte in Bucuresti si trei seminarii in tara) ale proiectului dezvoltat impreuna cu Asociatia Expertilor in Achizitii si sustinuta de Wolters Kluwer Romania.

Evenimentul, organizat in parteneriat cu Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro, va avea loc la Bucuresti, in data de 17 iunie 2015, la Hotel Intercontinental, Sala Rapsodia, incepand cu ora 09:00.

Descarca agenda evenimentului

Inscrierea se face online, folosind formularul din dreapta paginii. Dupa inscriere, veti fi contactat in scurt timp de un operator al Wolters Kluwer Romania.

Aceasta conferinta este de interes pentru toti avocatii si functionarii publici din domeniul achizitiilor publice, pentru cei care sunt implicati in activitati legate de fonduri structurale si de investitii europene, avocati interesati de prevenirea fraudelor in achizitii si de legislatia nationala conexa.

Atentie, locurile sunt limitate!

Conferinta moderata de Laura Stefan este sustinuta prin programul Hercule III (2014-2020), implementat de Comisia Europeana, biroul antifrauda (OLAF) pentru a promova activitati in domeniul protectiei intereselor financiare ale Uniunii Europene.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, consulta invitatia.

Vizualizări: 137