Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSDRU: Lista proiectelor respinse in faza A pe CPP 183 - DMI 5.1 si CPP 184 - DMI 5.2!

AM POSDRU a publicat lista cererilor de finantare care au fost respinse in faza A, pentru urmatoarele cereri de propunere de proiecte:

  • CPP 183 „Masuri active de ocupare pentru zone foste industrializate” - DMI 5.1
  • CPP 184 „Masuri active de ocupare pentru zone foste industrializate in mediul rural” - DMI 5.2.

Solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in Faza A primesc in cursul zilei de 2 februarie 2014 Scrisoarea de informare exclusiv la adresa/adresele de e-mail precizate in cererea de finantare.

Solicitantii ale caror cereri de finantare se regasesc in lista atasata, dar nu au primit Scrisoarea de informare, sunt invitati sa contacteze AMPOSDRU la adresele de e-mail: evaluare183.posdru@fonduri-ue.ro, respectiv evaluare184.posdru@fonduri-ue.ro.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere. Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura MFE AMPOSDRU, la adresa: B-dul Ion Mihalache, nr. 15-17 (parter), sector 1, Bucuresti. Pentru contestatiile depuse personal, data limita de înregistrare a contestatiei la registratura AMPOSDRU este joi, 05 februarie 2015, orele 16.00.

Descarca Lista proiectelor respinse in faza A pentru CPP 183

Descarca Lista proiectelor respinse in faza A pentru CPP 184

Sursa: AM POSDRU

Vizualizări: 156