Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Primul Ghid al Aplicantului pentru Programul Interreg V-A Romania-Bulgaria - publicat pentru consultare!

Ghidul Solicitantului aferent primului apel de propuneri de proiecte pentru Programul Interreg V-A Romania-Bulgaria este acum disponibil pentru consultare. In document sunt prezentate primele draft-uri ale urmatoarelor documente: formularul cererii de finantare, grilele de evaluare (criterii de selectie), bugetele estimate pentru proiecte, cheltuieli eligibile, contracte de finantare, lista cu plafoane de cheltuieli la nivel de program si altele.

Autoritatile solicita persoanelor interesate sa tina cont de faptul ca aceste documente sunt inca draft-uri, organismele Programului fiind in plin proces de a dezvolta pachetul. Versiunea finala va fi aprobata inainte de lansarea propriu-zisa a apelului de propuneri de proiecte de catre Comitetul de Monitorizare al viitorului Program. Cu toate acestea, conform autoritatilor, aceste draft-uri sunt prezentate pentru a permite tuturor partilor interesate sa-si exprime opinia lor, incercand sa valorifice experienta si cunostintele tuturor partilor pentru a se asigura ca Pachetul final este de inalta calitate. Lansarea primului apel de propuneri de proiecte va avea loc la scurt timp dupa adoptarea Programului de catre Comisia Europeana (estimata pentru primul trimestru al anului 2015).

Toti potentialii beneficiari si partile interesate sunt invitati sa analizeze documentul si sa prezinte propuneri pana in data de 31 ianuarie 2015, la adresa de e-mail robg@mdrap.ro.

Descarca
Ghidul Solicitantului

Sursa: www.cbcromaniaulgaria.eu

Vizualizări: 241