Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Mediul ONG saluta respingerea proiectului de Lege privind amnistia si gratierea

Asociatia pentru Implementarea Democratiei si Calea Europeana apreciaza introducerea pe ordinea de zi a sedintei Camerei Deputatilor de marti 18 noiembrie a Legii amnistiei si gratierii si saluta decizia parlamentarilor de a respinge acest poiect de lege.

Aceasta decizie demonstreaza fara echivoc faptul ca parlamentarii au inteles sanctiunea venita din partea electoratului prin votul exprimat duminica, 16 noiembrie 2014, in cel de-al doilea tur de scrutin.

Totodata, Asociatia pentru Implementarea Democratiei si Calea Europeana solicita Parlamentului Romaniei ca, in perioada imediat urmatoare, sa adopte legea votului prin corespondenta. Acest demers necesar reprezinta o forma de respect pentru romanii din diaspora care au sustinut si sustin in continuare economia Romaniei si care au facut sacrificii enorme pentru familie si, nu in ultimul rand, pentru tara.

Astfel, Asociatia pentru Implementarea Democratiei si Calea Europeana solicita Parlamentului Romaniei adoptarea acestui proiect de lege pana la data de 1 februarie 2015.

Sursa: Asociatia pentru Implementarea Democratiei

Vizualizări: 155