Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Au fost semnate 5 contracte de reabilitare a scolilor din judetul Arad!

In data de 30 septembrie 2014 a avut loc semnarea primelor cinci contracte de finantare din cadrul celui de-al doilea apel de proiecte pentru reabilitarea scolilor din judetul Arad. Cele cinci contracte de finantare au fost semnate pentru proiectele de reabilitare ale scolilor din comunele Conop, Dieci, Ghioroc, Sintea Mare si Siria.

Finantarea nerambursabila se acorda in cadrul axei prioritare 3 „Imbunatatirea infrastructurii sociale” si a DMI 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua” din cadrul POR 2007-2013.

Cele cinci proiecte pentru care au fost semnate contractele de finantare vizeaza reabilitarea cladirilor in care isi desfasoara activitatile institutiile de invatamant, adaptarea acestora la standarde europene prin cresterea gradului de siguranta si confort si o crestere a gradului de acces pentru persoanele cu nevoi speciale. Implementarea acestora se va face pe parcursul a 14 luni pentru scolile din comunele Conop, Ghioroc, Sintea Mare si Siria si pe parcursul a 12 luni pentru scoala generala din comuna Dieci.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 76