Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Turul Ciclist al Sibiului aduce 5 echipe din Top 10 UCI Europe Tour

Primaria Municipiului Sibiu a anuntat ca in cadrul proiectului „Turul Ciclist al Sibiului” a fost inchis tabloul de start pentru anul 2014, definitivandu-se lista celor 22 de echipe din Europa si din Asia care vor participa, conform comunicatului oficial, la cea mai valoroasa competitie ciclista de sosea din Europa de Sud-Est.

La inceputul acestui an, organizatorii Turului au primit raportul anual al Uniunii Cicliste Internationale, care mentiona ca „analiza a aratat un excelent nivel organizatoric, in concordanta cu regulamentele UCI”. Ca urmare a succesului organizatoric, Uniunea Ciclista Internationala a mentinut Turul si in acest an la categoria 2.1, ceea ce il situeaza in top 5 al competitiilor cicliste de sosea din Europa De Sud-Est.

Participare de pe doua continente

Turul Ciclist al Sibiului 2014 va avea loc in perioada 17 - 20 iulie si va alinia la start  2 echipe pro-continentale, 19 echipe continentale si o singura echipa nationala (Nationala Romaniei).

O noutate absoluta pe care o aduce editia 2014 o reprezinta cele trei echipe asiatice care vin la Turul Ciclist al Sibiului. Synergy Baku Cycling Project este la a doua solicitare de participare si va fi insotita de doua echipe japoneze continentale – Vini Fantini Nippo De Rosa si Shimano Cycling Team.

Turul Ciclist al Sibiului aduce 5 echipe din Top 10 UCI Europe Tour

Competitia din 2014 se arata de pe acum una foarte disputata: nu mai putin de 5 echipe din top 10 UCI Europe Tour 2013 vor participa la Sibiu in acest an (Androni Giocattoli, Gourmetfein Simplon, Adria Mobil, CCC Polsat si una din echipele Vini Fantini).

Pentru mai multe detalii despre eveniment, click aici

Vizualizări: 113