Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

SUCCESUL este MOLIPSITOR … si, de aceea, EL trebuie: DESCOPERIT, IMPARTASIT, APRECIAT si URMAT

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro - www.proiecte-structurale.ro va invita luni, 14 aprilie 2014, la prima runda de aplauze pentru proiecte europene de succes! Proiecte cu impact real, care schimba perceptia asupra finantarilor europene si genereaza reactii in lant. Sau, mai bine zis, succes in lant! Proiecte care transforma comunitati...dar si mentalitati!

Angela Filote, seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Dragos Jaliu si Dan Barna, parteneri Structural Consulting™ Group vor lansa procesul de descoperire a proiectelor de succes finantate prin fonduri europene si de apreciere a eforturilor celor care le-au initiat si implementat. Scopul final? De a promova bunele practici catre beneficiari, autoritati, mass-media si publicul larg, pentru a valorifica cat mai bine lectiile invatate in perioada 2007-2013.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 12:00, la sediul Reprezentantei Comisiei Europene din Romania, strada Vasile Lascar, nr. 31, sala Titulescu, etaj 1.

Participarea la eveniment se face pe baza de confirmare prealabila. Va rugam sa confirmati participarea la eveniment pana luni, 14 aprilie 2014, ora 10.30 la adresa de email: conferinta@fonduri-structurale.ro. Persoana de contact: Anamaria Ravar, tel: 0725.0725.11.

Vizualizări: 106