Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Seminarii de informare privind finantarile disponibile prin POR, in Regiunea Centru!

ADR Centru organizeaza, in aceasta perioada, seminarii judetene pentru informarea potentialilor beneficiari si a beneficiarilor de fonduri referitor la noile reglementari aplicabile in implementarea proiectelor, precum si pentru prezentarea viitoarelor oportunitati de finantare nerambursabila.

Seminariile au avut deja loc in judetele Sibiu, Mures si Alba, restul urmand sa fie organizate conform urmatorului calendar:


Intalnirile cu beneficiarii si potentialii beneficiari sunt structurate pe 2 parti. In prima parte a programului, prezentarile se axeaza pe aspectele legate de implementarea proiectelor in cadrul POR 2007-2013, pe definitivarea contractarii proiectelor depuse in cadrul programului la nivel regional, dar si pe noutatile referitoare la relansarea si derularea noilor apeluri pentru DMI 2.1 si DMI 3.4. A doua parte a intalnirilor vizeaza procesul de planificare si programare pentru perioada 2014-2020, precum si dezvoltarea portofoliului de proiecte regional.

****

In Calendarul de evenimente de pe www.proiecte-structurale.ro gasiti si alte evenimente de interes din domeniul fondurilor europene si finantarilor nerambursabile.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 74