Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Seminarii de informare pentru potentialii beneficiari si beneficiarii POR din Regiunea Centru

ADR Centru va organiza sase seminarii in urmatoarea perioada la nivelul Regiunii Centru. Seminariile sunt organizate pentru informarea potentialilor beneficiari si a beneficiarilor de fonduri referitor la noile reglementari aplicabile in implementarea proiectelor, precum si viitoarele oportunitati de finantare nerambursabila. Cele 6 seminarii de informare vor fi organizate in perioada 24 martie 2014 – 11 aprilie 2014, cate unul la nivelul fiecarui judet al Regiunii Centru, respectiv Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu.

Cei prezenti la intalniri sunt beneficiarii si potentialii beneficiari ai POR de la nivelul Regiunii Centru, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, firme, fundatii, asociatii, institutii. Scopul acestor seminarii este de a imbunatati procesul de accesare, implementare si absorbtie a fondurilor disponibile prin POR la nivelul Regiunii Centru.

Intalnirile cu beneficiarii si potentialii beneficiari vor fi structurate pe 2 parti. In prima parte, prezentarile se vor axa pe aspectele legate de implementarea proiectelor in cadrul POR 2007-2013, pe definitivarea contractarii proiectelor depuse in cadrul programului la nivel regional, dar si pe noutatile referitoare la relansarea si derularea noilor apeluri pentru DMI 2.1 si DMI 3.4. A doua parte a intalnirilor va viza procesul de planificare si programare pentru perioada 2014-2020, precum si dezvoltarea portofoliului de proiecte regional.

Ca urmare a solicitarilor facute la nivelul Regiunii Centru, s-a elaborat o baza de date cu proiecte care sa faca parte din portofoliul regional pentru perioada 2014-2020. Avand in vedere organizarea acestor seminarii locale, la nivelul fiecarui judet vor fi organizate si intalniri cu promotorii de proiecte, pentru a vedea cum pot fi dezvoltate pentru a fi incluse in portofoliul regional de proiecte, precum si stabilirea unor proiecte prioritare la nivelul fiecarui judet.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 85