Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ne-ati rugat… ne-am conformat! Un nou curs de specializare Formator de Formatori deschis la Bucuresti!

Din octombrie 2011 si pana in prezent, expertii Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro v-au invatat in cadrul cursurilor noastre deschise ce inseamna managementul de proiect, accesarea fondurilor structurale si achizitiile publice. Totusi, din octombrie 2011 si pana astazi, lucrand intens la proiectele in care am fost parteneri, nu am avut ragaz pentru pregatirea unui nou curs de „formare de formatori”.

Pentru ca cererile voastre pentru organizarea unui curs in acest domeniu s-au adunat, mai ales avand in vedere procesul de contractare a noilor proiecte pe POSDRU si cerintele legislatiei privind formarea adultilor, nu vrem sa va ramem datori! Astazi va anuntam lansarea unei noi sesiuni de instruire „Formator de Formatori” la Bucuresti!

Cursul - certificat ANC - se adreseaza persoanelor din mediul public sau privat, la inceput de drum in ceea ce priveste formarea sau persoanelor experimentate care isi doresc sa obtina o validare a cunostintelor deja acumulate!

Sesiunea de instruire este moderna si interactiva, focalizata pe dezvoltarea abilitatilor participantilor in domeniul educatiei adultilor. Aplicatiile practice se vor baza pe studii de caz si simulari privind procesul de invatare intr-o maniera creativa si dinamica, deloc lipsita de umor.

Pentru mai multe detalii privind cursul "Formare de Formatori", click aici.

Echipa
Structural™ Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro – www.proiecte-structurale.ro

Vizualizări: 186