Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

In primavara perioadei financiare 2014-2020, ia-ti un martisor durabil! Devino manager de proiect alaturi de expertii fonduri-structurale.ro!

Nu lasa ca perioada financiara 2014-2020 sa te prinda nepregatit sau sa treaca pe langa tine ultimele oportunitati oferite de finantarile pe 2007-2013!

Daca esti un om dedicat si cu initiativa, dar nu detii inca know-how-ul necesar in domeniul proiectelor…

…vino alaturi de expertii Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro si invata din timp cum se scriu si cum se implementeaza cu succes proiectele finantate din fonduri nerambursabile!

Daca faci parte din echipele norocoase ale caror proiecte au primit aprobare la inceputul acestui an si te gandesti deja cum sa atingi indicatorii ambitiosi din cererile de finantare pe perioada scurta de implementare pe care o ai la dispozitie…
…vino alaturi de expertii Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro www.proiecte-structurale.ro sa-ti impartasim tips&tricks-urile pe care le-am invatat in ultimii ani in care am implementat cu succes 6 proiecte strategice POSDRU!

Intre 5-7 si 11 – 13 martie 2014, organizam un nou curs de specializare certificat ANC “Manager Proiect” (cod COR 242101). Cursul se va desfasura la Bucuresti, doar dupa-amiaza, in intervalul orar 16 – 20.

Pentru mai multe detalii despre modalitatea de inscriere si tematica sesiunii de instruire, click aici.

Echipa
Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro – www.proiecte-structurale.ro

Vizualizări: 83