Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

In curand se deschide sesiunea de depunere I/2014 a proiectelor culturale la AFCN! Se cauta evaluatori!

Pentru evaluarea proiectelor care vor fi depuse spre finantare in sesiunea I/2014, proiecte culturale pentru ariile tematice:

  • arte vizuale (incluzand, dar fara a se limita la: pictura, sculptura, grafica, arte decorative, fotografie, video – art, instalatii, ceramica, colaj, animatie, film, arta textila, tehnici mixte, noi media, cercetare in istoria artei, design, arhitectura),
  • activitati muzeale si activitati privind promovarea culturii scrise (inclusiv lecturile publice),
  • artele spectacolului (muzica, teatru, dans),
  • patrimoniu cultural national (material si imaterial),

Administratia Fondului Cultural National
invita operatorii culturali (uniuni de creatie, organizatii nonguvernamentale si/sau institutii publice) sa formuleze propuneri pentru constituirea unui corp de experti evaluatori independenti.

Procesul de evaluare se desfasoara on-line si nu necesita prezenta expertului in Bucuresti pe parcursul evaluarii, care poate dura intre 14 si 30 de zile calendaristice. Evaluarea proiectelor este o activitate remunerata.

Pentru inscriere, operatorii culturali interesati sunt invitati ca pana cel tarziu la data de 06 martie 2014 sa transmita numele si datele de contact ale persoanelor propuse pentru calitatea de expert evaluator independent, prin e-mail la adresa contact@afcn.ro, prin fax la nr. 021.891.91.55 sau la sediul institutiei, in atentia d-nei Felicia Burcea. Persoanele propuse vor prezenta un CV insotit de Formularul de candidatura pentru inscrierea in baza de date pentru experti evaluatori independenti.

Fiecare expert evaluator independent va putea fi propus pentru maximum doua arii tematice, in functie de expertiza sa.

Acreditarea expertizei in evaluarea proiectelor de catre un organism abilitat sa emita aceste documente, constituie un avantaj.

Propunerile vor fi analizate si avizate de catre Consiliul Administratiei Fondului Cultural National, numit prin ordin al Ministrului Culturii in vederea alcatuirii comisiilor de experti evaluatori independenti, pentru fiecare arie tematica.

Conform informatiilor obtinute de www.fonduri-structurale.ro, se preconizeaza ca in cel mai scurt timp aplicatia informatica va fi disponibila pentru depunerea cererilor de finantare online.

Raluca Preluca,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: AFCN

Vizualizări: 133