Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSCCE: Proiectele selectate pentru finantare si cele aflate pe lista de rezerva pe O221 - infrastructura de C-D, apel 2013

Ministerul Educatiei Nationale, in calitate de OI POSCCE pentru Axa 2-cercetare, a publicat ieri, 30 ianuarie 2014, lista cu proiecte selectate pentru finantare si cu proiecte aflate pe lista de rezerva pe apelul din 2013 pe O.2.2.1 „Dezvoltarea infrastructurii C-D existente si crearea de noi infrastructuri C-D (laboratoare, centre de cercetare)”.

Descarca Lista

Conform anuntului publicat, Comitetul de selectie constituit pentru aceasta competitie a aprobat in unanimitate raportul de evaluare si a selectat pentru finantare propunerile de propunerile de proiecte cu punctaj ≥ 27 puncte. S-au analizat toate proiectele selectate propuse pentru finantare si s-a decis, pentru a putea finanta toate proiectele cu punctaj ≥ 27 puncte, sa se aplice o reducere medie de 30% la valoarea totala a asistentei financiare nerambursabila a acestor proiecte.

Reprezentantii legali ai aplicantilor si directorii proictelor selectate pentru finantare sunt invitati luni, 3 Februarie 2014, ora 12.00, la sediul DG-OI, str. Mendeleev, nr 23-25, etajul 3, cam301.

Sursa: poscce.edu.ro

Vizualizări: 180