Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Anuntul tau…este important pentru www.proiecte-structurale.ro!

Ai un proiect si vrei sa-l promovezi? Cauti experti sau grup tinta? Vrei sa-ti oferi serviciile de consultanta? Incepand de astazi, 21 ianuarie 2014, www.proiecte-structurale.ro vine in sprijinul tau si iti pune la dispozitie o sectiune speciala de Anunturi.

IMPORTANT!
Pana pe 2 februarie 2014 iti poti promova GRATUIT anuntul.

Dupa aceasta data, costul anuntului va fi de 10 euro/anunt, iar plata se va face prin SMS.

Ce avantaje ai?

  • Anuntul tau va fi postat pe prima pagina a www.proiecte-structurale.ro pentru o perioada de 10 zile si pe paginile de socializare (facebook, twitter) ale proiecte-structurale.ro si fonduri-structurale.ro.
  • Anuntul tau va fi inclus in newsletterul saptamanal al fonduri-structurale.ro si va fi distribuit catre o baza de date de 38.000 de utilizatori.

Ce poti promova?
Anunturi care:
  • au legatura cu activitatile unui proiect finantat din fonduri nerambursabile (europene, bugetul de stat, etc), de exemplu: cautare de grup tinta, incepere/finalizare proiect, furnizare cursuri, cautare parteneri etc;
  • promoveaza conferinte, seminarii, cursuri, workshopuri etc;
  • promoveaza servicii de consultanta in management de proiect, scrierea de cereri de finantare, dar si a altor documente si studii, precum: proiecte tehnice, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, analize economice, analize cost-beneficiu, studii de impact asupra mediului, expertize tehnice, studii de piata etc;
  • promoveaza orice alte informatii care au legatura cu finantarile nerambursabile (europene, bugetul de stat etc);
  • cauta experti pentru participarea la licitatii sau in diverse proiecte…

…iar acestea sunt doar cateva exemple.

Daca te-am convins, poti incepe chiar
acum sa-l promovezi.

Daca ai nevoie de ajutor sau informatii suplimentare, ne poti transmite un mesaj pe email la office@proiecte-structurale.ro.

Echipa Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro - www.proiecte-structurale.ro

Vizualizări: 113