Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Beneficiarii pot transmite solicitari de prelungire a perioadei de implementare a proiectului pana in 2015!

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional 2007 - 2013 (AM POR) din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a modificat Instructiunea nr. 114/19.11.2013 privind aplicarea modificarii criteriului de eligibilitate a proiectelor finantabile prin Programul Operational Regional.

Conform modificarilor, beneficiarii de finantare POR care au proiecte in implementare pot solicita, in cazuri temeinic justificate, modificarea duratei contractului si a perioadei de implementare potrivit prevederilor contractului de finantare. Durata contractului si perioada de implementare a proiectelor nu va putea depasi 31 decembrie 2015. In aceasta situatie, Organismele Intermediare vor analiza oportunitatea si legalitatea solicitarilor si vor transmite AMPOR propunerile de Acte Aditionale potrivit prevederilor Procedurii de Monitorizare, numai daca justificarile beneficiarilor sunt intemeiate. AMPOR va analiza oportunitatea si legalitatea solicitarilor de Acte Aditionale si va procesa documentele in consecinta.

Ultima solicitare de prelungire a perioadei de implementare trebuie transmisa de beneficiari catre Organismele Intermediare cu 60 de zile inainte de 31.12.2015, potrivit prevederilor contractuale.

Descarca documentul

Sursa: ADR Sud Muntenia

Vizualizări: 193