Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fonduri europene pentru modernizarea proceselor interne ale PIN PLUS PIN


ANUNT PRESA
 
PIN PLUS PIN SRL, cu sediul in Baia Mare, str. Transilvaniei, bl. 5, judetul Maramures, cod postal 430253, Romania, deruleaza, incepand cu data de 30 decembrie 2013, proiectul “Cresterea competitivitatii economice a SC PIN PLUS PIN SRL prin modernizarea proceselor interne pe baza unui sistem informatic“, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul pentru Societatea Informationala in calitate de Organism Intermediar si Ministerul Economiei, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice".

Valoarea totala a proiectului este de 537.478,00 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 303.415,00 lei.

Proiectul se implementeaza in localitatea Baia Mare, pe o durata de 12 luni.

Obiectivul proiectului este cresterea competitivitatii si eficentei economice a SC PIN PLUS PIN SRL prin modernizarea proceselor interne pe baza unor aplicatii TIC. Proiectul urmareste implementarea unui sistem informatic integrat pentru planificarea resurselor interne, imbunatatirea managementului relatiei cu clientii si optimizarea procesului decizional.

Detalii suplimentare puteti obtine de la:
Nume persoana contact: Pop Lavinia Enlya
Functie: Manager de proiect
Tel. 0722500746, Fax: 0214234411, e-mail: lavinia.pop@pin.ro

Descarca Anuntul de presa

Vizualizări: 169