Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Nu esti la curent cu ultimele modificari ale legislatiei achizitiilor publice? Hai sa inveti cu noi!

Final de 2013, final de perioda financiara, final al derularii procedurilor de achizitii publice asa cum am fost obisnuiti pana acum!

Anul acesta, legislatia cu privire la achizitiile publice aplicabile beneficiarilor privati a trecut printr-o serie de transformari importante: un nou ordin, trei modificari ale unei ordonante de urgenta, o modificare de hotarare de guvern, un set de instructiuni aparut…

Reguli noi, miza importanta!

In curand vor intra in implementare ultimele proiecte finantate din Programele Operationale 2007-2013 si, cu putin noroc, vom incepe sa scriem noi proiecte finantabile din fondurile pentru exercitiul financiar 2014-2020. Si cum tarele proiectelor care au primit corectii financiare pana acum au fost achizitiile publice, va propunem sa invatati de la cel mai bun expert cum sa derulati si cum sa participati la astfel de proceduri in conformitate cu ultimele norme.

Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro organizeaza la inceput de perioada financiara cursul de specializare acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari „Expert Achizitii Publice”, sesiune de instruire in cadrul careia vor fi discutate toate noile modificari.

Cursul se va desfasura in perioada 27 – 31 ianuarie 2014, intre orele 9.00 – 17.00, la Bucuresti. Si pentru ca astazi www.fonduri-structurale.ro face 7 ani de existenta, va oferim cadou un discount de 20% daca va inscrieti pana la finalul anului!

Pentru mai multe detalii, click aici

Raluca Preluca,
www.fonduri-structruale.ro

Vizualizări: 88