Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSCCE: 7 noi contracte de finantare semnate in Regiunea Sud Vest

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice Axa prioritara 1, “Un sistem de productie inovativ si eco-eficient”, Operatiunea 1.1.1, 1.1.2, 1.1.3 si 1.3.2 a anuntat semnarea unui numar de 7 contracte pentru sectorul privat finantate din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice.

Domeniile de activitate finantate sunt urmatoarele: constructii, activitati de tiparire, fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic, fabricarea articolelor de imbracaminte, fabricarea produselor din lemn, operatiuni de mecanica generala, lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, fabricarea motoarelor, generatoarelor si transformatoarelor electrice.

Valoarea totala a proiectelor este de 10.112.806,53 RON, asistenta financiara nerambursabila totala solicitata avand o valoare de 4.937.039,21 RON. Toate platile se vor face in lei.

Proiectele contractate se vor implementa la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia astfel: 4 proiecte in judetul Dolj, 2 proiecte in judetul Valcea si respectiv 1 proiect in judetul Gorj.

Pana in prezent s-au semnat 79 de contracte in valoare totala de 140.469.969,38 RON, in cadrul DMI 1.1, Operatiunea 2 – Sprijin financiar cu valoarea de pana la 1.065.000 lei pentru investitii in intreprinderi mici si mijlocii, Apel 4.

Descarca lista beneficiarilor

Sursa: ADR Sud Vest Oltenia

Vizualizări: 115