Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POS Transport: A doua versiune pentru Ghidul aferent apelului pentru moderizarea si dezvoltarea aeroporturilor, publicat spre consultare!

AM POS Transport a lansat vineri, 18 octombrie, spre consultare publica cea de-a doua versiune a Ghidului Solicitantului pentru DMI 2.4. "Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii de transport aerian".

Ghidul se adreseaza finantarii investitiilor din cadrul POS-T, Axa Prioritară 2, DMI 2.4, prioritizate conform Studiului Jaspers desfasurat in perioada martie – august 2013, respectiv proiectelor de lucrari de constructie, modernizare sau dezvoltare a infrastructurii de transport aerian promovate de administratiile aeroportuare ale aeroporturilor de categotia D din Romania, ale Regiei Autonome Aeroportul Iasi, Regiei Autonome Aeroportul Oradea si Regiei Autonome Aeroportul Craiova.

Cererea de proiecte se deschide pentru suma ramasa necontractata a DMI 2.4, a carui alocare totala este de 118.895.648 euro, avand ca sursa de finantare Fondul European pentru Dezvoltare Regionala 101.061.301 euro si fonduri publice nationale 17.834.347 euro.

Click aici pentru a consulta Ghidul.

Opiniile cu privire la acesta pot fi transmise la adresa de e-mail claudiu.staicu@mt.ro, in termen de o luna.

Sursa: AM POS Transport

Vizualizări: 98