Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Schema de minimis ANULATA!

Mesaj Daniel Chitoiu - Ministrul Finantelor Publice

In cursul zilei de astazi am fost informat in legatura cu existenta unor probleme in procedura de depunere on-line din cadrul schemei de minimis.

Am dispus imediat demararea unei anchete interne impreuna cu STS si alte institutii competente din domeniul sigurantei IT. Din primele investigatii a rezultat faptul ca resursele IT alocate schemei de minimis au fost insuficiente in urma anticiparii gresite a numarului mare de firme care sunt interesate. Astfel, au aparut blocaje si mesaje de eroare in accesarea paginii de internet dedicate schemei de minimis.

Ca urmare, am decis ca sesiunea de inregistrare on-line desfasurata astazi pentru schema de minimis sa fie anulata si reluata ulterior pentru a oferi egalitate deplina de sanse tuturor IMM-urilor interesate sa inregistreze cereri de finantare, eliminand orice suspiciune cu privire la corectitudinea derularii acestei proceduri.

Imi doresc ca acest program sa fie implementat corect, iar banii din schema de minimis sa ajunga la cat mai multe firme fara nicio suspiciune, sa cream locuri de munca si sa capitalizam IMM-urile.

Scopul meu este ca prin acest program sa stimulam mediul de afaceri si nu accept sa planeze nicio urma de indoiala cu privire la acest program.

Dupa cum ati fost anuntati, investigatia este in derulare si este efectuata de specialistii MFP impreuna cu STS si alte institutii competente din domeniul sigurantei IT iar rezultatele investigatiei vor fi urmate de masurile care se impun si vor fi anuntate public
.”

Sursa: Ministerul Finantelor Publice

Vizualizări: 152