Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

UN AN de cursuri GRATUITE pentru beneficiarii si potentialii beneficiari de fonduri structurale si de coeziune

Incepand cu luna mai 2013, Ministerul Fondurilor Europene - Autoritatea de Management pentru Programul Operational Asistenta Tehnica implementeaza proiectul „Imbunatatirea capacitatii Beneficiarilor de a implementa proiecte finantate din Instrumente Structurale” prin care peste 1.200 de persoane, beneficiari si/sau potentiali beneficiari ai programelor operationale, urmeaza sa fie instruite in management de proiect si achizitii publice.

Proiectul este co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin POAT 2007-2013 si are o valoare totala de 3.622.580,00 lei, fara TVA, fiind implementat pe o perioada de 18 luni, intre 24 mai 2013 – 23 noiembrie 2014.

Organizarea si furnizarea sesiunilor de instruire este asigurata de consortiul format din Archidata, Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro – www.proiecte-structurale.ro, Asociatia Consultantilor pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE) si L&G Business Services in calitate de castigator al procedurii de achizitie publica organizate de Ministerul Fondurilor Europene in acest sens.

Proiectul are doua componente:

  • MANAGER DE PROIECT. Vor fi instruite aproximativ 616 persoane din cadrul beneficiarilor si potentialilor beneficiari de Instrumente Structurale, in cadrul a circa 24 sesiuni de instruire desfasurate in toata tara;
  • EXPERT ACHIZITII PUBLICE. Vor fi instruite aproximativ 625 de persoane din cadrul beneficiarilor de Instrumente Structurale (care au calitatea de autoritate contractanta) in achizitii publice si managementul contractelor de achizitii publice, in cadrul a circa 25 sesiuni de instruire desfasurate in toata tara.

Sesiunile de instruire sunt concepute astfel incat participantii sa poata obtine toate raspunsurile si clarificarile necesare pentru implementarea cu succes a proiectelor finantate din Instrumentele Structurale, in cadrul unei agende aplicative ce include pe langa prezentari si sesiuni de intrebari si raspunsuri si aplicatii practice.

Participarea la sesiunile de instruire este gratuita, fiind asigurate costurile cu expertiza trainerilor, materialele de curs, cazarea, masa si transportul participantilor!

Detalii despre planificarea cursurilor, procedura de inscriere si criteriile de selectie le gasiti aici!

Vizualizări: 374