Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

5 august 2013: Noul termen de depunere a ofertelor in vederea selectiei de parteneri in proiectele POSDRU initiate de MEN

Urmare a informatiilor aparute in presa, Ministerul Educatiei Nationale a precizat ieri ca nu organizeaza licitatii in urma carora sa aloce resurse financiare europene unor entitati private. In conformitate cu reglementarile legale, acesta deruleaza doar o procedura de selectie a unor potentiali parteneri privati, in vederea scrierii, depunerii si, in eventualitatea castigarii competitiei, implementarii proiectelor. Orice entitate privata are posibilitatea de a depune oferte in acest sens.

Astfel, datorita prelungirii pana la data de 14 august 2013 a termenului-limita de depunere a proiectelor POSDRU Axele 1 si 2 (DMI 1.1, 1.2, 1.3, 2.1 si 2.3), MEN a decis extinderea termenului in care pot fi depuse aceste oferte de parteneriat. Noul termen este ziua de luni, 5 august 2013, ora 16.00.

Potrivit legislatiei in vigoare, Ministerul Educatiei poate avea calitatea de beneficiar in proiecte finantate din fonduri structurale nerambursabile. Implementarea poate fi facuta fie individual, fie in parteneriat cu institutii publice, universitati sau entitati private.

Sursa: Ministerul Educatiei Nationale

Vizualizări: 134