Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Participa la conferinta „Dezvoltarea rurala in perioada 2014-2020: lectii invatate si perspective de dezvoltare”!

Fundatia Civitas pentru Societatea Civila, cu sprijinul Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro, organizeaza conferinta „Dezvoltarea rurala in perioada 2014-2020: lectii invatate si perspective de dezvoltare”.

Evenimentul se va desfasura la Cluj-Napoca, in data de 26 aprilie 2013, incepand cu orele 14:30, in cadrul Targului AGRARIA (Targul International pentru Agricultura, Industrie Alimentara si Zootehnie), in Complexul Expozitional EXPO Transilvania.

Conferinta se adreseaza tuturor persoanelor interesate de programele trecute si viitoare din domeniul dezvoltarii rurale si se doreste a fi un prilej de dezbatere a diferitelor perspective asupra noului ciclu de programare, atat prin prisma reprezentantilor grupurilor de actiune locala (GAL-urilor), cat si din perspectiva reprezentantilor autoritatilor publice locale, a mediului universitar si a societatii civile. Temele abordate vor fi canalizate asupra dezvoltarii rurale, cu accent pe:

  • dezvoltarea micro-regionala si oportunitatile de finantare pentru proiectele care presupun atat activitati agricole, cat si non-agricole din mediul rural,
  • dezvoltarea proiectelor de economie sociala si comunitara si modalitatile prin care acestea pot aduce beneficii regiunilor in care se realizeaza.


Evenimentul este complementar spatiului expozitional „Poiana traditiilor” din cadrul targului AGRARIA, in care reprezentanti ai unor intreprinderi sociale din mediul rural transilvanean si ai grupurilor de actiune locale din regiunile Nord-Vest si Centru isi vor prezenta atat activitatea intreprinsa in ultima perioada cat si produsele locale, traditionale.

Participarea la conferinta este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila. Asadar, pentru a va asigura un loc la conferinta, completati formularul si transmiteti-l la adresa de e-mail agraria@civitas.ro.

Descarca Agenda provizorie (Agenda finala va fi disponibila zilele urmatoare)

Persoana de contact pentru informatii suplimentare
Oana Teona Banu
Fundatia Civitas pentru Societatea Civila
Mail: oana.banu@civitas.ro

Informatii despre organizator
Fondata in 1992, Fundatia Civitas pentru Societatea Civila, urmareste stimularea dezvoltarii locale si regionale prin elaborarea si implementarea de programe specifice, dezvoltarea relatiilor dintre administratia publica locala si populatie, sprijinirea initiativelor locale.

 

 

 

Vizualizări: 186