Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ziua Mondiala a Asistentei Sociale, marcata printr-un eveniment dedicat promovarii identitatii profesiei de asistent social

Pe data de 19 martie 2013, cu ocazia Zilei Mondiale a Asistentei Sociale, CFCECAS va organiza la Bucuresti un eveniment dedicat promovarii identitatii profesiei de asistent social. Evenimentul isi propune sa aduca in discutie directiile de dezvoltare a serviciilor si a profesiei de asistent social, facilitand totodata recunoasterea contributiei asistentilor sociali in dezvoltarea economica si sociala.

La eveniment sunt invitati sa participe asistenti sociali din cadrul serviciilor sociale publice si private, cadre didactice din cadrul facultatilor de asistenta sociala, studenti in asistenta sociala si specialisti din domeniul social. Participantii vor avea posibilitatea sa audieze si sa discute cu doua dintre personalitatile care au influentat, in ultimii 30 de ani, dezvoltarea gandirii si practicii profesiei de asistent social: Malcolm Payne si Herbert Paulischin.

Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 09:30. Participarea este gratuita.

Persoanele interesate sa participe se pot inscrie la eveniment trimitand un e-mail la adresa contact@cfcecas.ro cu urmatoarele date: nume si prenume, email, telefon de contact. Data limita de inscriere este 15 martie 2013.

Contact:
Ana Radulescu
Tel. 0745.139.747
E-mail: contact@cfcecas.ro

Descarca fisa de prezentare a evenimentului.

Vizualizări: 142